Twinkly

Twinkly is een Italiaans bedrijf dat zich richt op slimme kerstverlichting. Het bedrijf werd in 2016 opgericht en heeft sindsdien een aantal producten op de markt gebracht waarmee gebruikers hun kerstverlichting kunnen bedienen met behulp van een app op hun smartphone of tablet.

De slimme kerstverlichting van Twinkly maakt gebruik van LED-lampjes die kunnen worden bediend via wifi-technologie. Gebruikers kunnen de kleur, helderheid en het patroon van de verlichting aanpassen en speciale effecten toevoegen zoals flikkering, golf en fonkeling. De app van Twinkly maakt het ook mogelijk om de verlichting te synchroniseren met muziek of stemcommando’s te gebruiken om de verlichting aan te sturen.

Naast kerstverlichting heeft Twinkly ook een aantal andere slimme verlichtingsproducten ontwikkeld, zoals slimme lampen en lichtstrips. Het bedrijf streeft ernaar om slimme verlichting toegankelijk te maken voor iedereen en biedt gebruikers een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om de sfeer in huis te verbeteren.

Twinkly blijft nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren om aan de behoeften van de consument te voldoen. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn innovatieve producten en heeft een sterke aanwezigheid op de markt voor slimme kerstverlichting.