TP-Link

TP-Link is een Chinees bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van netwerkapparatuur en slimme huisproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en heeft sindsdien een breed scala aan producten op de markt gebracht, waaronder routers, switches, adapters, IP-camera’s en slimme verlichting.

TP-Link heeft een aantal slimme producten voor thuisgebruik, waaronder slimme verlichting en slimme stekkers. De slimme verlichting van TP-Link maakt gebruik van wifi-technologie om de verlichting te bedienen via een app op een smartphone of tablet. Gebruikers kunnen de kleurtemperatuur en de helderheid van de verlichting aanpassen en schema’s instellen om de verlichting automatisch in- en uit te schakelen op specifieke tijden.

De slimme stekkers van TP-Link maken gebruik van wifi-technologie om de stroomtoevoer naar aangesloten apparaten te regelen via een app op een smartphone of tablet. Gebruikers kunnen de stekkers in- en uitschakelen, het energieverbruik van aangesloten apparaten bijhouden en schema’s instellen om de stroomtoevoer automatisch in en uit te schakelen op specifieke tijden.

TP-Link streeft naar het bieden van betaalbare, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken slimme huisproducten voor consumenten over de hele wereld. Het bedrijf blijft nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren om aan de behoeften van de consument te voldoen.