Compatibele slimme deurbellen voor Home Assistant

Slimme deurbellen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat ze ons de mogelijkheid bieden om onze deuren op afstand te monitoren en bezoekers te verwelkomen, zelfs als we niet thuis zijn. Als je een gebruiker bent van Home Assistant, wil je misschien weten welke slimme deurbellen compatibel zijn met het platform. In deze blogpost zullen we een aantal van de beste opties onder de loep nemen.

1. Ring Video Doorbell Pro
De Ring Video Doorbell Pro is een populaire keuze onder deurbeveiligingssystemen. Met de integratie van Ring met Home Assistant kun je in real-time videostreaming van je deurbel ontvangen en meldingen ontvangen wanneer er iemand aanbelt. Daarnaast kun je de deurbel ook koppelen aan andere slimme apparaten om aangepaste automatiseringen te maken.

2. Arlo Audio Doorbell
Als je op zoek bent naar een eenvoudigere deurbeloptie zonder videomogelijkheden, is de Arlo Audio Doorbell een goede keuze. Deze deurbel werkt draadloos en kan worden geïntegreerd met Home Assistant via de Arlo component. Zo kun je meldingen ontvangen wanneer er iemand aanbelt en de deurbel koppelen aan andere apparaten om aangepaste acties uit te voeren.

3. Nest Hello
De Nest Hello slimme deurbel biedt een uitstekende videokwaliteit en integratie met Home Assistant. Met de Nest component kun je de videostream van de deurbel bekijken en evenementen ontvangen wanneer er iemand aanbelt. Je kunt de integratie verder aanpassen door automatiseringen te maken met andere apparaten en diensten die compatibel zijn met Home Assistant.

4. Eufy Video Doorbell
De Eufy Video Doorbell is een betaalbaar alternatief voor de eerder genoemde opties. Met de Home Assistant Eufy component kun je de videostream van de deurbel bekijken, meldingen ontvangen en automatiseringen maken op basis van deurbelactiviteiten. Hoewel de functionaliteit iets beperkter is dan bij duurdere opties, is het nog steeds een solide keuze voor Home Assistant-gebruikers.

5. SkyBell HD
SkyBell HD is ook een populaire optie onder slimme deurbellen en biedt integratie met Home Assistant via de MQTT-component. Hiermee kun je deurbelactiviteiten monitoren, meldingen ontvangen en deurbelbediening integreren in je Home Assistant-automatiseringen.

Conclusie:
Als je op zoek bent naar een slimme deurbel die compatibel is met Home Assistant, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. De Ring Video Doorbell Pro, Arlo Audio Doorbell, Nest Hello, Eufy Video Doorbell en SkyBell HD zijn allemaal uitstekende keuzes met verschillende functies en prijsklassen. Kies degene die het beste bij je behoeften past en geniet van de mogelijkheid om je deur op afstand te monitoren en bezoekers te verwelkomen, zelfs als je niet thuis bent.