Prêt à Pousser

Prêt à Pousser is een Frans bedrijf dat slimme moestuinoplossingen aanbiedt voor gebruik binnenshuis. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft sindsdien een reeks producten ontwikkeld die mensen in staat stellen om groenten en kruiden te verbouwen in hun eigen huis, zonder tuin of groene vingers.

Het belangrijkste product van Prêt à Pousser is de “Lilo”, een slimme indoor moestuin die gebruik maakt van LED-verlichting en geautomatiseerde water- en voedingsregeling om het kweken van planten in huis zo eenvoudig mogelijk te maken. De Lilo is bedoeld voor mensen die graag hun eigen groenten en kruiden willen kweken, maar geen ervaring hebben met tuinieren, of simpelweg niet de ruimte hebben voor een traditionele moestuin.

Naast de Lilo biedt Prêt à Pousser ook verschillende andere producten aan, waaronder kruidenpotten met LED-verlichting en een slimme bloempot die automatisch de water- en voedingsbehoeften van de plant regelt. Alle producten van het bedrijf zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden te zijn.

Prêt à Pousser heeft ook een app ontwikkeld die gebruikers kunnen gebruiken om de groei van hun planten te volgen en tips te krijgen voor het onderhoud van hun moestuin. De app biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere tuiniers en om recepten te vinden die gebruik maken van de gekweekte kruiden en groenten.

In het algemeen wordt Prêt à Pousser beschouwd als een innovatief en duurzaam merk dat bijdraagt aan de trend van het verbouwen van voedsel in stedelijke omgevingen. Het bedrijf streeft naar een vermindering van de voedselverspilling en wil mensen aanmoedigen om op een gezonde en duurzame manier te leven.