Nuki

Nuki is een Oostenrijks bedrijf dat slimme deursloten en toegangscontroleoplossingen produceert. Het bedrijf is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten.

Het productaanbod van Nuki omvat verschillende slimme deursloten en accessoires, waaronder de Nuki Smart Lock, de Nuki Opener en de Nuki Bridge. Het Nuki Smart Lock is ontworpen om bestaande deursloten te vervangen en kan worden bediend via een app op een smartphone of tablet. De Nuki Opener maakt het mogelijk om bestaande intercomsystemen te integreren in de Nuki-app en de Nuki Bridge biedt verbinding met het internet om op afstand toegang te geven tot het deurslot.

Een belangrijk kenmerk van de producten van Nuki is de focus op veiligheid en gebruiksgemak. De slimme deursloten van Nuki zijn ontworpen met beveiligingsfuncties zoals end-to-end-encryptie en tweefactorauthenticatie om te zorgen voor veilige toegang tot woningen en gebouwen. Nuki-apparaten zijn ook vaak compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers hun apparaten kunnen bedienen en programmeren met behulp van hun stem.

Nuki is ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, om hun slimme apparaten nog intelligenter en efficiënter te maken. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en energiebesparing en heeft verschillende initiatieven genomen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het gebruik van gerecyclede materialen en het optimaliseren van de energie-efficiëntie van zijn apparaten.

Nuki heeft een sterke aanwezigheid op de Europese markt en wordt beschouwd als een van de toonaangevende merken op het gebied van slimme deursloten en toegangscontroleoplossingen. Het bedrijf blijft innoveren en nieuwe functies en producten ontwikkelen om zijn productlijn verder te verbeteren en uit te breiden.