MotionBlinds

MotionBlinds is een Zweeds bedrijf dat slimme raamdecoratie produceert en verkoopt. Het bedrijf richt zich op het bieden van geautomatiseerde en gemakkelijk te gebruiken oplossingen voor thuis en kantoor, waarbij privacy, lichtregeling en energiebesparing worden geoptimaliseerd.

MotionBlinds biedt een breed scala aan slimme raambekleding, waaronder jaloezieën, plissé- en honingraatgordijnen die kunnen worden bediend via een app op een smartphone of tablet. De slimme raambekleding is ook compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor gebruikers hun raambekleding kunnen bedienen en programmeren met behulp van hun stem.

Een van de belangrijkste kenmerken van MotionBlinds is het geautomatiseerde systeem voor licht- en temperatuurregeling. De slimme raambekleding kan worden geprogrammeerd om te reageren op het veranderende daglicht en de temperatuur, waardoor de energiekosten worden verlaagd en de algehele woonervaring wordt verbeterd.

Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en energiebesparing in de productie van hun slimme raambekleding. MotionBlinds gebruikt materialen van hoge kwaliteit, zoals polyester stof met een laag VOC-gehalte, en biedt een recycleprogramma voor oude raambekleding.

MotionBlinds is momenteel beschikbaar in verschillende landen over de hele wereld en heeft verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen voor hun slimme raambekleding. Het bedrijf is ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en functies om hun slimme raambekleding verder te verbeteren.