LOQED

LOQED is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de productie van slimme sloten voor woningen en kantoren. Het bedrijf heeft een unieke benadering van slimme sloten en heeft een aantal innovatieve functies ontwikkeld die hen onderscheiden van andere spelers op de markt.

LOQED’s slimme sloten worden bediend via een app op een smartphone en bieden verschillende manieren om de deur te ontgrendelen, waaronder via vingerafdrukherkenning, een pincode of een afstandsbediening. De sloten zijn ook voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem met versleutelde communicatie, tweestapsverificatie en bewegingssensoren die de gebruiker waarschuwen wanneer iemand de deur opent.

Wat LOQED onderscheidt van andere slimme sloten is hun Easy Mounting System, waarmee het installatieproces eenvoudig en snel kan worden uitgevoerd zonder de hulp van een professionele installateur. Bovendien zijn de slimme sloten van LOQED ontworpen om compatibel te zijn met bestaande deursloten, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste deuren.

LOQED heeft ook geïnvesteerd in het ontwerpen van een product dat zowel stijlvol als functioneel is. De slimme sloten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een slank ontwerp en zijn beschikbaar in verschillende kleuren om te passen bij het interieur van een huis of kantoor.

LOQED is een relatief jong bedrijf, maar heeft al verschillende onderscheidingen gewonnen voor hun producten en bedrijfsvoering, waaronder de Red Dot Design Award en de Dutch Innovation Award.