Hombli

Hombli is een smart home bedrijf dat zich richt op het leveren van betaalbare slimme oplossingen voor woningen en gebouwen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder slimme stekkers, slimme LED-lampen, slimme beveiligingscamera’s, slimme deurbellen en meer.

Een belangrijk kenmerk van de Hombli-producten is dat ze compatibel zijn met populaire spraakgestuurde assistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor kunnen gebruikers hun slimme apparaten bedienen met spraakopdrachten, wat de bediening en automatisering van hun huis eenvoudiger maakt.

Hombli hecht veel waarde aan de eenvoud van installatie en gebruiksgemak van hun producten. De meeste Hombli-producten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en bediend met behulp van een bijbehorende app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kunnen gebruikers hun slimme apparaten op afstand bedienen en geautomatiseerde routines instellen, zoals het in- en uitschakelen van verlichting of het openen en sluiten van deuren.

Hombli streeft ernaar om innovatieve en betaalbare slimme oplossingen te bieden die kunnen helpen bij het creëren van een comfortabelere, veiligere en energie-efficiënte woningomgeving.