HidrateSpark

HidrateSpark is een bedrijf dat zich richt op slimme oplossingen voor hydratatie. Het bedrijf biedt een slimme waterfles, de HidrateSpark Steel, die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het bijhouden van hun dagelijkse waterinname.

De HidrateSpark Steel bevat een sensor die de hoeveelheid water in de fles bijhoudt en deze informatie verzendt naar een bijbehorende app op de smartphone van de gebruiker. De app kan persoonlijke doelen voor hydratatie instellen en herinneringen geven om water te drinken, zodat gebruikers hun voortgang kunnen volgen en gemotiveerd blijven om voldoende water te drinken gedurende de dag.

De HidrateSpark Steel is ook voorzien van een LED-lichtsensor die de gebruiker helpt bij het bijhouden van de hoeveelheid water die ze gedurende de dag hebben gedronken. Het licht wordt groen als de gebruiker op schema ligt om hun hydratatiedoel te bereiken, blauw als ze achterlopen op hun doel en rood als ze ver achterlopen.

HidrateSpark heeft ook een app voor Apple Watch waarmee gebruikers hun hydratatiedoelen kunnen bijhouden en herinneringen kunnen ontvangen om water te drinken, zonder dat ze hun smartphone hoeven te gebruiken.

Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld mensen te helpen een gezondere levensstijl te leiden door het drinken van water te bevorderen en te vereenvoudigen.