Ezviz

EZVIZ is een Chinees bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van slimme thuisbeveiligingsoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 2013 en is een dochteronderneming van Hikvision, een van de grootste fabrikanten van videobewakingsapparatuur ter wereld.

Het assortiment van EZVIZ omvat verschillende slimme beveiligingsproducten, waaronder beveiligingscamera’s, deurbellen, alarmsystemen en videodeurbellen. De apparaten van EZVIZ maken gebruik van geavanceerde sensoren en AI-technologie om nauwkeurige beelden en meldingen te leveren. De meeste producten van EZVIZ zijn compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant en kunnen worden bediend via een smartphone-app.

Een van de belangrijkste kenmerken van de EZVIZ-producten is dat ze gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig te installeren. Veel van de camera’s en deurbellen van EZVIZ zijn voorzien van magneten, zodat ze gemakkelijk aan oppervlakken kunnen worden bevestigd zonder dat er gaten hoeven te worden geboord.

EZVIZ heeft partnerships met grote retailers zoals Amazon, Best Buy en Walmart en verkoopt zijn producten in verschillende landen over de hele wereld. EZVIZ is toegewijd aan het bieden van betaalbare en betrouwbare slimme beveiligingsoplossingen aan consumenten en bedrijven.