eufy

Eufy is een merk van het Chinese bedrijf Anker Innovations en richt zich op de ontwikkeling van slimme huishoudelijke apparaten en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen, China.

Het assortiment van Eufy omvat verschillende slimme huishoudelijke apparaten, waaronder robotstofzuigers, beveiligingscamera’s, slimme deurbellen, slimme verlichting en slimme luchtreinigers. De apparaten van Eufy maken gebruik van geavanceerde sensoren, algoritmen en AI-technologie om taken efficiënter en effectiever uit te voeren.

Een van de belangrijkste producten van Eufy is de robotstofzuiger, die is ontworpen om het schoonmaken van de vloer in huis te vereenvoudigen. De robotstofzuigers van Eufy zijn voorzien van slimme sensoren en algoritmen om efficiënt en effectief te kunnen stofzuigen. Ze kunnen worden bediend met een smartphone-app, en sommige modellen zijn compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant.

Eufy heeft een sterke focus op het ontwerpen van gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare slimme huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen gewonnen voor zijn producten, waaronder de iF Design Award, de Red Dot Design Award en de CES Innovation Award. Eufy verkoopt zijn producten in verschillende landen over de hele wereld en heeft partnerships met grote retailers zoals Amazon en Best Buy.