Bosch Smart Home

Bosch Smart Home is een dochteronderneming van het Duitse technologiebedrijf Bosch, dat zich richt op het ontwikkelen van slimme thuisproducten. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft zijn hoofdkantoor in Stuttgart, Duitsland.

Bosch Smart Home biedt een breed scala aan slimme thuisproducten, waaronder slimme thermostaten, beveiligingscamera’s, bewegingssensoren, slimme verlichting en smart home controllers. Deze producten zijn ontworpen om huiseigenaren te helpen hun huis efficiënter te beheren en te beveiligen.

De slimme thuisproducten van Bosch Smart Home maken gebruik van draadloze technologieën zoals Zigbee en WiFi, en zijn compatibel met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Met behulp van de bijbehorende app kunnen gebruikers hun slimme thuisapparaten eenvoudig bedienen en bewaken vanaf hun smartphone of tablet.

Bosch Smart Home heeft een sterke nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid, met de nadruk op het creëren van producten die naadloos integreren in het dagelijks leven van gebruikers. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en zich inzet om tegen 2020 volledig CO2-neutraal te zijn.