B-Hyve

B-Hyve is een merk van het Amerikaanse bedrijf Orbit Irrigation, dat zich richt op slimme irrigatiesystemen voor de tuin. Het bedrijf is opgericht in 1976 en heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Utah.

B-Hyve biedt een breed scala aan slimme irrigatieproducten, waaronder slimme sproeiers, controllers en sensoren. Deze producten zijn ontworpen om huiseigenaren te helpen hun tuin efficiƫnter te bewateren, wat kan leiden tot waterbesparing en een gezondere tuin.

B-Hyve maakt gebruik van slimme technologie om de irrigatie van de tuin te optimaliseren. Met behulp van een bijbehorende app kunnen gebruikers hun irrigatiesysteem eenvoudig bedienen en bewaken vanaf hun smartphone of tablet. Het systeem maakt gebruik van weergegevens en lokale bodemvochtigheidsniveaus om te bepalen wanneer de tuin water nodig heeft en past de bewatering aan om te voorkomen dat er te veel of te weinig water wordt gebruikt.

B-Hyve heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn producten en diensten, waaronder de CES Innovation Award en de Red Dot Design Award. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en zich inzet om waterbesparing te bevorderen en duurzamere tuinbouwpraktijken te ondersteunen.