Arlo

Arlo Technologies is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van slimme thuisbeveiligingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië.

Arlo biedt een scala aan slimme thuisbeveiligingsproducten, waaronder beveiligingscamera’s, videodeurbellen, alarmsystemen en slimme verlichting. Deze producten zijn ontworpen om huiseigenaren te helpen hun huis te beschermen en te bewaken, zowel binnen als buiten.

Arlo heeft een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie, nachtzicht en tweeweg-audio. Met behulp van de bijbehorende app kunnen gebruikers hun slimme thuisbeveiligingsproducten eenvoudig bedienen en bewaken vanaf hun smartphone of tablet.

Arlo heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn producten en diensten, waaronder de CES Innovation Award en de Red Dot Design Award. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en zich inzet om tegen 2025 volledig CO2-neutraal te zijn.